Onze showroom
een uniek concept sinds 2013

Beste klanten,
We zijn elke zondag gesloten.
We verwelkomen je graag tijdens onze openingsuren, ook zonder afspraak!
Tot snel 🙂

Verkoop in alle transparantie

Of u nu een voertuig wil kopen of verkopen, het all-in concept van Iris AutoCenter is gebaseerd op transparantie over het voertuig, de prijs en de noden van de consument. Transparantie is een basiswaarde die deel uitmaakt van onze filosofie, waarmee we het vertrouwen in de autosector willen herstellen.

Echt nuttige tips


Bij Iris AutoCenter begeleidt een team deskundigen uit de autosector u gedurende het hele koop- of verkoopproces. Wij luisteren naar uw vragen en adviseren u zo goed mogelijk, al naargelang uw behoeften. Bij Iris AutoCenter kunt u vooral terecht voor advies over de wereld van de auto. Vanaf het eerste contactmoment bieden wij u een reële meerwaarde voor de koop of verkoop van uw voertuig.

een kwaliteitsdienst

Wij zijn beschikbaar van maandag tot zaterdag. Daarmee zetten we niet alleen in op beschikbaarheid, maar ook op dienstverlening en een goede follow-up van de dossiers. Omdat dit steeds zeldzamer wordt in de huidige maatschappij, maken wij op die manier het verschil.

Snel en aan de beste prijs

Uw auto verkopen voor een eerlijke prijs,
dat is onze specialiteit!

Wilt u uw auto verkopen?
Ontdek onze verkoopformules.

Nieuwe promo van het moment : Niet te missen

SKODA KAROQ 1.0 | APPLE CARPLAY | AIR CO AUTO BIZONE

19 990 € 17 990 €

Iris AutoCenter, dat is meer dan alleen een showroom

Wij bieden u een hele waaier van bijkomende diensten. Kleine extra’s die een groot verschil maken. Contacteer ons gerust als u meer informatie wenst.

Krediet voor uw auto

1 tot 3 jaar garantie

Overname van uw oude voertuig

Onderhoud

Banden

0
0
0
0
0

Onze laatste artikelen

Wettelijke garantie 1920 1080 Iris AutoCenter

Wettelijke garantie

Wettelijke garantie Sinds 1 januari 2015 is de professionele verkoper van occasie wagens bij elke verkoop aan een particulier verplicht om een garantie van ten minste 1 jaar te bieden op elk gebrek aan confomiteit dat zou bestaan op het moment van levering van het voertuig. Federauto wettelijke garantie De duur van de garantie is…

Een autolening nodig tegen de beste voorwaarden? 1920 1080 Iris AutoCenter

Een autolening nodig tegen de beste voorwaarden?

Een autolening nodig tegen de beste voorwaarden? Iris AutoCenter heeft de oplossing! In samenwerking met Alpha Credit, bieden wij u de mogelijkheid om een lening aan te vragen. Identiteitskaart en loonfiche bij de hand, kunnen wij u een aanvraag tot financiering opmaken terwijl u Iris AutoCenter, bezoekt en u zo snel een antwoord geven1. Loop niet…

Kom ons bezoeken

Autocenter Brussel

Avenue de Vilvorde 78 -1000 Brussel
+32 2 247 88 88
info@irisauto.a-move.com

Newsletter

Ma Newsletter