Onze depot-verkoop showrooms,
een uniek concept, sinds 2013

Verkoop in alle transparantie

Of u nu een voertuig wil kopen of verkopen, het all-in concept van Iris AutoCenter is gebaseerd op transparantie over het voertuig, de prijs en de noden van de consument. Transparantie is een basiswaarde die deel uitmaakt van onze filosofie, waarmee we het vertrouwen in de autosector willen herstellen.

Echt nuttige tips


Bij Iris AutoCenter begeleidt een team deskundigen uit de autosector u gedurende het hele koop- of verkoopproces. Wij luisteren naar uw vragen en adviseren u zo goed mogelijk, al naargelang uw behoeften. Bij Iris AutoCenter kunt u vooral terecht voor advies over de wereld van de auto. Vanaf het eerste contactmoment bieden wij u een reële meerwaarde voor de koop of verkoop van uw voertuig.

7 dagen op 7


Iris AutoCenter is 7 dagen op 7 open. Daarmee zetten we niet alleen in op beschikbaarheid, maar ook op dienstverlening en een goede follow-up van de dossiers. Omdat dit steeds zeldzamer wordt in de huidige maatschappij, maken wij op die manier het verschil.

Nieuw in Ans

Bezoek ons in onze nieuwe showroom in ANS
Yser straat 250, 4430 Ans
Ma – Vr : 10h30 – 18h30
Za : 10h00 – 15h00
Zo: Gesloten

Snel en aan de beste prijs

Uw auto verkopen voor een eerlijke prijs,
dat is onze specialiteit!

Wilt u uw auto verkopen?
Ontdek onze verkoopformules.

Iris AutoCenter, dat is meer dan alleen een showroom

Wij bieden u een hele waaier van bijkomende diensten. Kleine extra’s die een groot verschil maken. Contacteer ons gerust als u meer informatie wenst.

Krediet voor uw auto

1 tot 3 jaar garantie

Overname van uw oude voertuig

Onderhoud

Banden

0
0
0
0
0

Onze laatste artikelen

Wettelijke garantie 1920 1080 Iris AutoCenter

Wettelijke garantie

Wettelijke garantie Sinds 1 januari 2015 is de professionele verkoper van occasie wagens bij elke verkoop aan een particulier verplicht om een garantie van ten minste 1 jaar te bieden op elk gebrek aan confomiteit dat zou bestaan op het moment van levering van het voertuig. Federauto wettelijke garantie De duur van de garantie is…

Een autolening nodig tegen de beste voorwaarden? 1920 1080 Iris AutoCenter

Een autolening nodig tegen de beste voorwaarden?

Een autolening nodig tegen de beste voorwaarden? Iris AutoCenter heeft de oplossing! In samenwerking met Alpha Credit, bieden wij u de mogelijkheid om een lening aan te vragen. Identiteitskaart en loonfiche bij de hand, kunnen wij u een aanvraag tot financiering opmaken terwijl u Iris AutoCenter, bezoekt en u zo snel een antwoord geven1. Loop niet…

Kom ons bezoeken in onze 2 showrooms

Autocenter Brussel

Avenue de Vilvorde 78 -1000 Brussel
+32 2 247 88 88
info@irisauto.a-move.com

Autocenter Ans

Rue de l’Yser 250 – 4430 Ans
+32 4 263 02 38
ans@irisauto.a-move.com

Newsletter

Ma Newsletter

Beste klant,

Wegens de marathon van Brussel zal ons gebouw niet toegankelijk zijn op zondag 02/10. We zullen daarom bij uitzondering onze showroom moeten sluiten. Wij heropenen onze deuren op maandag 03 oktober vanaf 10.30 uur.

Bedankt voor uw begrip.

Dear customer,

Due to the Brussels Marathon, our building will not be accessible this Sunday 02/10. We will have to close our showroom exceptionally. We will reopen our doors on Monday 03 October at 10:30 am.

Thank you for your understanding.

Cher client,

En raison du brussels Marathon, notre bâtiment ne sera pas accessible ce dimanche 02/10. Nous serons donc dans l’obligation de fermer exceptionnellement notre showroom . Nous  ré ouvrons nos portes à partir de lundi 03 octobre dès 10h30.

Merci pour votre compréhension