Iris AutoCenter

de all-in van de tweedehands auto

Wilt u een tweedehands voertuig kopen?

De auto’s die wij verkopen, zijn zorgvuldig geselecteerd. U vindt bij ons zowel auto’s van particulieren als auto’s die door professionele verkopers verkocht worden.

In de showroom staan auto’s van alle merken en prijsklassen.

Wilt u uw auto verkopen?

Iris AutoCenter is de eenvoudigste, voordeligste en veiligste manier om uw voertuig te verkopen, aan een eerlijke prijs. U hebt verschillende mogelijkheden:

Iris Autocenter,
een unieke showroom in België.

Een volledig beveiligde, open ruimte van 10.000 vierkante meter, 7/7 open. Het principe van de showroom is eenvoudig: de verkopers vertrouwen ons hun voertuig toe en de kopers zoeken uit wat ze willen.
Iris AutoCenter zorgt voor de rest: van de advertentie op internet tot de financiële transactie. Alles is erop gericht de verkoop van tweedehands voertuigen tussen particulieren en professionals te vergemakkelijken.

Onze geschiedenis,

Op een bepaald moment bedacht ik dat er gemakkelijk geld te verdienen viel door voertuigen te kopen en onmiddellijk weer door te verkopen. Dat probeerde ik dan ook terwijl ik nog studeerde, maar het bleek helemaal niet zo evident als voorzien. Waar moest ik de auto’s bewaren? Hoe moest ik de juiste verkoopprijs bepalen? Waar kon ik de voertuigen tonen aan toekomstige kopers? Thuis? (Daar waren mijn ouders helemaal niet voor te vinden!) Op welk moment moest ik de autopapieren of de auto zelf overhandigen? Hoe kon ik zeker weten dat het geld wel degelijk op mijn bankrekening stond? Was het wel veilig?

Ik zag al gauw in dat een auto verkopen helemaal niet zo eenvoudig en evident is.

Daarom richtte ik in 2013 Iris AutoCenter op. Ik was amper 23 jaar. Aanvankelijk wou ik een soort overdekte markt voor tweedehands auto’s organiseren, een plek waar klanten veilig hun auto konden verkopen. Op de dag van de opening kwamen er maar 5 personen opdagen om hun voertuig te verkopen. Na enkele uren wachten vertrouwden drie van hen – alle drie particulieren – me de sleutels en papieren van hun auto toe. Ze hadden geen zin en tijd om te wachten. Daar stond ik dan: ik moest 3 voertuigen verkopen zonder enige ervaring in de sector.

Gelukkig houd ik van uitdagingen. Ik stak de handen uit de mouwen en verkocht de voertuigen alsof ze van mij waren. Ik had al een beveiligde plek, dus dat was een goed begin.

Naarmate het verkoopproces vorderde, besefte ik dat het nergens anders mogelijk was om de verkoop van voertuigen tussen particulieren volledig te delegeren, in alle vertrouwen en oprechtheid. Dat gaf me het idee van de ALL-IN formule (depot).

Maar opgelet, voor een dergelijke formule is het belangrijk bepaalde regels in acht te nemen! Precies in die regels zit de kracht van Iris AutoCenter. Zonder regels zou alles de mist in gaan.

Men vraagt me vaak wat me onderscheidt van anderen. Het antwoord is eenvoudig: “De waarden van Iris Autocenter zijn oprechtheid, transparantie en eerlijkheid.” Die waarden zijn tegenwoordig helaas zeldzaam in onze sector. Voor mij is het cruciaal om me tegenover de klant aan mijn beloftes te houden, desnoods door hem te laten tekenen bij een autodealer.

Ik had de particulieren dus weten te overtuigen hun auto te verkopen, nu moest ik alleen nog de kopers overhalen. Omdat ik geen enkele ervaring had in de autosector, besloot ik dezelfde waarden ook te ‘verkopen’ en zo een vertrouwensband te scheppen. De cirkel was rond. Na 5 jaar ervaring zijn er meer dan 2.000 auto’s fysiek bij Iris AutoCenter verkocht. En dat is nog maar het begin ...

Lara Agostini – CEO

Waarom kopen bij Iris AutoCenter?

Garantie vergelijkbaar met de fabrieksgarantie

Bij Iris AutoCenter bieden we de mogelijkheid om een Europese garantieverzekering van 1 tot 3 jaar af te sluiten voor het hele voertuig. MEER INFO

Volledige check-up van het voertuig

Onze mecaniciens doen een volledige check-up van elk voertuig en gaan ermee naar de technische controle.

Verschillende kredietformules

Autolening, ballonkrediet, krediet 0%, krediet 110%, leasing en renting voor zelfstandigen en bedrijven: Iris AutoCenter zorgt voor alles met bovendien uitstekende banktarieven!

Deskundig advies

Ons team adviseert u zo goed mogelijk. Een voertuig kopen is de op een na grootste uitgave voor gezinnen. Slecht advies kan u duur te staan komen!

Uitgebreide keuze voertuigen op voorraad

We hebben een permanente voorraad van meer dan 250 voertuigen te koop, met prijzen van € 1.000 tot € 100.000. We hebben voor elk wat wils.

Dienstverlening op maat

Voor Iris AutoCenter komt u op de eerste plaats. Klantentevredenheid is ons sleutelwoord. We zijn niet alleen 7/7 beschikbaar, maar zetten ook alles op alles om een snelle service te verlenen, zonder toegevingen op vlak van kwaliteit.

Kwaliteitsvolle auto's

De auto’s die u bij Iris AutoCenter vindt, zijn bestemd voor verkoop wegens een externe reden: bedrijfswagen, vertrek naar het buitenland, niet meer nodig enz. Met andere woorden, hun eigenaars hebben ze goed behandeld.

Snel koopproces - Levering binnen de 24 tot 48 u

Is een van onze voertuigen precies wat u zoekt? Dan stelt ons team alles in het werk om hem binnen 1 tot 2 werkdagen te leveren.

Overname van uw voertuig voor de beste prijs

Met de all-in verkoopformule bieden wij u een onklopbare overnameprijs voor uw voertuig. Definitieve offerte in onze showroom.

Waarom verkopen bij Iris AutoCenter?

Iris AutoCenter stelt twee verkoopformules voor: de all-in formule en de directe verkoop. Vertrouw op ons! Wij garanderen een zekere en snelle verkoop voor onze adviesprijs.

Veiligheid

Met Iris AutoCenter is uw voertuig veilig en u nog meer.

Financiële zekerheid

Iris Autocenter garandeert dat het verkoopbedrag op uw bankrekening staat binnen de 24 uur na de levering van het voertuig.

Tijdwinst

Doorgaans moet u betalen als u een taak wil delegeren. Bij Iris AutoCenter delegeert u de verkoop van uw voertuig en verdient u er nog meer aan dan wanneer u hem zelf zou verkopen.

Economische winst

De commissies van Iris AutoCenter zijn lager dan de marge van professionele verkopers, waardoor u zeker bent van de best mogelijke verkoopprijs.

Kom ons bezoeken

Autocenter Brussel

Avenue de Vilvorde 78 -1000 Brussel
+32 2 247 88 88
info@irisauto.a-move.com

Newsletter

Ma Newsletter