Maak kennis met ons team

Iris AutoCenter, dat is een professioneel team van autoliefhebbers die stuk voor stuk vastberaden zijn om het prestige van de tweedehands auto weer op te krikken. Zorgeloos een 2dehands voertuig kopen of een auto verkopen zonder oplichterij: het kan bij Iris AutoCenter. Geleidelijk aan is het team gegroeid en omdat Iris AutoCenter zich inzet voor een feilloze dienstverlening, zijn we een van de onontkoombare partners geworden voor iedereen die in alle vertrouwen een voertuig wil kopen of verkopen.

Lara, CEO

“Eerlijk, oprecht en transparant”
Dat zijn de sleutelwoorden van de oprichtster van Iris Autocenter. Toen ze Iris AutoCenter lanceerde, wist Lara nog niet wat een elektrische ruit was of wat stuurbekrachtiging betekende. Ze had nog maar pas haar diploma gehaald en had geen enkele ervaring in de sector. Toch slaagde ze erin om op 5 jaar tijd een bedrijf uit de grond te stampen, dat nu een leiderspositie inneemt in de autoverkoop. Haar slogan luidt “voor die prijs kunnen we verkopen, maar voor deze prijs moeten we verkopen”.

Jean, COO

“De wandelende encyclopedie”
Hij is een echte liefhebber met meer dan 30 jaar ervaring. Auto’s hebben geen geheimen voor hem. Jean kan in recordtijd een voertuig taxeren, zonder enig hulpmiddel en nog beter dan een online verkoopplatform of een auto-encyclopedie vanaf 1920! Kocht u uw Renault Clio in februari 2013? Dan weet hij dat u er het Easy Life-pack bij kreeg. Zijn glimlach en goed humeur zijn dag in dag uit een plezier voor het team.

Didier, Verkoper

“De vertrouwensman”
Didier is een echte Citroën-expert. Uw dossier is bij hem in goede handen. Hij is bedaard, beschikbaar en nauwgezet van aard en zal u het beste advies op uw maat geven. Klanten binden is zijn specialiteit, buiten mechanica natuurlijk. U wist het waarschijnlijk niet, maar Didier spreekt Pools! Zo ziet u maar, schijn bedriegt soms.

Whitney, Office Manager

“De vraagbaak”
Als je snel inzicht krijgt in elke situatie, moet je geen autofanaat zijn om klanten van dienst te zijn – hoewel haar screensaver een Honda Type R is. Een probleem? Een vraag? Withney helpt u graag verder. Dat ze drietalig is, is mooi meegenomen. Ze heeft een passie voor sport en sinds 2018 ook voor auto’s.

Michael, Verkoopadviseur

“De Grappige Kerel”
Michael sloot zich aan bij Iris AutoCenter in de zomer van 2019. Meteen uit het escape-spel gekomen, wilde hij een nieuwe uitdaging aan en trad toe tot de auto-wereld. Betrokken om service aan te bieden is klanttevredeheid zijn prioriteit.

Kom langs of contacteer ons. Ontmoet ons

Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.
Privacybeleid