Maak kennis met ons team

Iris AutoCenter, dat is een professioneel team van autoliefhebbers die stuk voor stuk vastberaden zijn om het prestige van de tweedehands auto weer op te krikken. Zorgeloos een 2dehands voertuig kopen of een auto verkopen zonder oplichterij: het kan bij Iris AutoCenter. Geleidelijk aan is het team gegroeid en omdat Iris AutoCenter zich inzet voor een feilloze dienstverlening, zijn we een van de onontkoombare partners geworden voor iedereen die in alle vertrouwen een voertuig wil kopen of verkopen.

Lara, CEO

“Eerlijk, oprecht en transparant”
Dat zijn de sleutelwoorden van de oprichtster van Iris Autocenter. Toen ze Iris AutoCenter lanceerde, wist Lara nog niet wat een elektrische ruit was of wat stuurbekrachtiging betekende. Ze had nog maar pas haar diploma gehaald en had geen enkele ervaring in de sector. Toch slaagde ze erin om op 5 jaar tijd een bedrijf uit de grond te stampen, dat nu een leiderspositie inneemt in de autoverkoop. Haar slogan luidt “voor die prijs kunnen we verkopen, maar voor deze prijs moeten we verkopen”.

Noé, Sale’s Advisor

“Leuk je te ontmoeten, ik ben Noé”
Noé rondde de opleiding Boekhouden af, maar hij merkte al snel dat het contact met de klant en vooral het relationele aspect ontbraken in zijn beroepsleven. Als autoliefhebber nam zijn professionele carrière al snel een heel andere wending toen hij in maart 2021 toetrad tot het team van Iris Autocenter. Noé zorgt voor elke klant alsof het zijn enige klant is. Uw tevredenheid is zijn prioriteit. Zijn favoriete auto: de Mazda Mx5.

Youri, Logistic Operator

“Geen probleem”
Youri maakt sinds 2013 deel uit van het team en is verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Van de voorbereiding tot de aflevering, Youri is als de Mc Gyver van Iris Autocenter. Altijd klaar om de beste oplossing voor u te vinden dankzij zijn overlopende verbeelding.

Michel, Logistic Operator

“Miche, de veteraan”
Michel, 17 jaar oud en in de bloei van zijn leven, doet zijn uiterste best om de voertuigen in recordtijd door de technische keuring te loodsen.
Een levering op kurk? Miche zorgt er wel voor. Zijn zenuw helpt ons enorm om wonderen te kunnen verrichten en telkens in een goed humeur.

Antoine, Job student - advertiser

“Het jongste lid van Iris AutoCenter”
Op 16-jarige leeftijd weet Antoine meer van auto’s dan het hele Iris Autocenter team bij elkaar.
Tijdens de schoolvakanties zet hij de auto’s te koop op internet en aarzelt hij niet om zijn kennis van auto’s met klanten te delen tijdens de levering. Nog sneller dan Google, auto’s hebben geen geheimen voor Antoine!

Sébastien, Job student - advertiser

“The Happy One”
Sébastien is belast met de verkoop van voertuigen op het internet als hij niet studeert. Hij is altijd bereid te helpen en in een goed humeur. Als hij ziet dat een klant hulp nodig heeft, zal hij alles laten vallen om hem te helpen.

Kom ons bezoeken

Autocenter Brussel

Avenue de Vilvorde 78 -1000 Brussel
+32 2 247 88 88
info@irisauto.a-move.com

Newsletter

Ma Newsletter