Maak kennis met ons team

Iris AutoCenter, dat is een professioneel team van autoliefhebbers die stuk voor stuk vastberaden zijn om het prestige van de tweedehands auto weer op te krikken. Zorgeloos een 2dehands voertuig kopen of een auto verkopen zonder oplichterij: het kan bij Iris AutoCenter. Geleidelijk aan is het team gegroeid en omdat Iris AutoCenter zich inzet voor een feilloze dienstverlening, zijn we een van de onontkoombare partners geworden voor iedereen die in alle vertrouwen een voertuig wil kopen of verkopen.

Lara, CEO

“Eerlijk, oprecht en transparant”
Dat zijn de sleutelwoorden van de oprichtster van Iris Autocenter. Toen ze Iris AutoCenter lanceerde, wist Lara nog niet wat een elektrische ruit was of wat stuurbekrachtiging betekende. Ze had nog maar pas haar diploma gehaald en had geen enkele ervaring in de sector. Toch slaagde ze erin om op 5 jaar tijd een bedrijf uit de grond te stampen, dat nu een leiderspositie inneemt in de autoverkoop. Haar slogan luidt “voor die prijs kunnen we verkopen, maar voor deze prijs moeten we verkopen”.

Jean, COO

“De wandelende encyclopedie”
Hij is een echte liefhebber met meer dan 30 jaar ervaring. Auto’s hebben geen geheimen voor hem. Jean kan in recordtijd een voertuig taxeren, zonder enig hulpmiddel en nog beter dan een online verkoopplatform of een auto-encyclopedie vanaf 1920! Kocht u uw Renault Clio in februari 2013? Dan weet hij dat u er het Easy Life-pack bij kreeg. Zijn glimlach en goed humeur zijn dag in dag uit een plezier voor het team.

Didier, Vendeur

“De vertrouwensman”
Didier is een echte Citroën-expert. Uw dossier is bij hem in goede handen. Hij is bedaard, beschikbaar en nauwgezet van aard en zal u het beste advies op uw maat geven. Klanten binden is zijn specialiteit, buiten mechanica natuurlijk. U wist het waarschijnlijk niet, maar Didier spreekt Pools! Zo ziet u maar, schijn bedriegt soms.

Whitney, Office Manager

“De vraagbaak”
Als je snel inzicht krijgt in elke situatie, moet je geen autofanaat zijn om klanten van dienst te zijn – hoewel haar screensaver een Honda Type R is. Een probleem? Een vraag? Withney helpt u graag verder. Dat ze drietalig is, is mooi meegenomen. Ze heeft een passie voor sport en sinds 2018 ook voor auto’s.

Dorian, Site Manager

“Luikenaar en trots erop”
Dorian is begin 2022 bij het team gekomen als ANS site manager. Zijn professionele achtergrond, zijn team management en bovenal zijn klantervaring zijn een echte plus voor Iris Autocenter. Hij zal uw contactpersoon bij Ans zijn om al uw vragen te beantwoorden. Wat we het leukst vinden aan Dorian is zijn goede humeur en zijn humor.

Noé, Sale’s Advisor

“Leuk je te ontmoeten, ik ben Noé”
Noé rondde de opleiding Boekhouden af, maar hij merkte al snel dat het contact met de klant en vooral het relationele aspect ontbraken in zijn beroepsleven. Als autoliefhebber nam zijn professionele carrière al snel een heel andere wending toen hij in maart 2021 toetrad tot het team van Iris Autocenter. Noé zorgt voor elke klant alsof het zijn enige klant is. Uw tevredenheid is zijn prioriteit. Zijn favoriete auto: de Mazda Mx5.

Florent, Sale’s Advisor

“De BMW purist”
Net als de rest van het team is Florent een echte autoliefhebber, maar bovenal een BMW-purist. Florent studeert momenteel voor een Master in Sale’s Management om zijn prestaties te optimaliseren. Zijn dorst naar kennis en leren zal hem in staat stellen uw behoeften op 360 graden te benaderen.

Gilles, Sale’s Advisor

“Discreet en bekwaam”
Bij Iris Autocenter, zijn er alleen maar autoliefhebbers en Gilles is een van hen. Zeer kalm van aard, zijn kennis van de automobielsector is vrij indrukwekkend. Naast auto’s heeft Gilles nog een verborgen talent: lichtdecoraties tijdens de feestdagen.

Youri, Logistic Operator

“Geen probleem”
Youri maakt sinds 2013 deel uit van het team en is verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Van de voorbereiding tot de aflevering, Youri is als de Mc Gyver van Iris Autocenter. Altijd klaar om de beste oplossing voor u te vinden dankzij zijn overlopende verbeelding.

Michel, Logistic Operator

“Miche, de veteraan”
Michel, 17 jaar oud en in de bloei van zijn leven, doet zijn uiterste best om de voertuigen in recordtijd door de technische keuring te loodsen.
Een levering op kurk? Miche zorgt er wel voor. Zijn zenuw helpt ons enorm om wonderen te kunnen verrichten en telkens in een goed humeur.

Antoine, Job student - advertiser

“Het jongste lid van Iris AutoCenter”
Op 16-jarige leeftijd weet Antoine meer van auto’s dan het hele Iris Autocenter team bij elkaar.
Tijdens de schoolvakanties zet hij de auto’s te koop op internet en aarzelt hij niet om zijn kennis van auto’s met klanten te delen tijdens de levering. Nog sneller dan Google, auto’s hebben geen geheimen voor Antoine!

Sébastien, Job student - advertiser

“The Happy One”
Sébastien is belast met de verkoop van voertuigen op het internet als hij niet studeert. Hij is altijd bereid te helpen en in een goed humeur. Als hij ziet dat een klant hulp nodig heeft, zal hij alles laten vallen om hem te helpen.

Kom ons bezoeken in onze 2 showrooms

Autocenter Brussel

Avenue de Vilvorde 78 -1000 Brussel
+32 2 247 88 88
info@irisauto.a-move.com

Autocenter Ans

Rue de l’Yser 250 – 4430 Ans
+32 4 263 02 38
ans@irisauto.a-move.com

Newsletter

Ma Newsletter

Beste klant,

Wegens de marathon van Brussel zal ons gebouw niet toegankelijk zijn op zondag 02/10. We zullen daarom bij uitzondering onze showroom moeten sluiten. Wij heropenen onze deuren op maandag 03 oktober vanaf 10.30 uur.

Bedankt voor uw begrip.

Dear customer,

Due to the Brussels Marathon, our building will not be accessible this Sunday 02/10. We will have to close our showroom exceptionally. We will reopen our doors on Monday 03 October at 10:30 am.

Thank you for your understanding.

Cher client,

En raison du brussels Marathon, notre bâtiment ne sera pas accessible ce dimanche 02/10. Nous serons donc dans l’obligation de fermer exceptionnellement notre showroom . Nous  ré ouvrons nos portes à partir de lundi 03 octobre dès 10h30.

Merci pour votre compréhension